BBQ

Naast de fuif zaterdag organiseren we vrijdag ook een bbq

Beste Uilenaar, Chirolid, neef, nicht, nonkel, tante, ouder, grootouder, buur, vriend, vriendin, lief, sympathisant…

Naar jaarlijkse traditie organiseren wij het weekend van 5, 6 en 7 april 2019 onze ‘Uilse Chirofeesten’. Wij nodigen u deze editie uit voor een gezellige BBQ, Horrordonk en het bruin café. De BBQ zal plaatsvinden op vrijdagavond 5 april 2019 in onze verwarmde tent. Deze avond zal van start gaan om 17u00.

De BBQ bestaat uit 3 menu’s: het volwassenen-, kinder- of vegetarische menu. De prijzen van deze menu’s kan u hier onder vinden. De mensen die na 3 stukken vlees nog niet genoeg hebben, kunnen altijd een stuk vlees bijkopen op de avond zelf (zolang onze voorraad strekt!). Bij iedere menu krijgt u een heerlijk ijsje als dessert. Indien gewenst, kan u bij uw inschrijving reeds drankbonnen bestellen. Per €5 kan u 3 drankbonnen krijgen (bv voor €20 krijgt u er 12).

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 29 maart 2019 op het e-mailadres bbqhorrordonk@gmail.com. U kan de ingevulde strook ook in de brievenbus steken bij Karlijn en Tuur De Schepper, Over d’Aa 3. Betalen kan op 2 manieren. U betaalt de avond zelf bij ons aan de kassa, of u schrijft het totaalbedrag over naar BE43 0018 4858 7301 met als mededeling de naam van de groep

Tot dan!
Chiro Klavertje 4 & Chiro JoHo